Sparren? »

Over MICE Support

MICE Support bestaat sinds 2006 met als ambitie om events te ontwerpen en te produceren over onderwerpen die de maatschappelijke discussie raken. Events die ertoe doen en bijdragen aan het realiseren van een (hoger) doel. Dat kunnen commerciële doelstellingen zijn, maar vooral ook maatschappelijke. 

Hoe en waar

MICE Support heeft een eigen eventdesign-canvas ontwikkeld dat de basis vormt voor elk ontwerp. Eerst de inhoud, dan de vorm. Dat is het uitgangspunt, maar ook de kunst. Je verliest je niet in details en de wensen van je gasten blijven in het middelpunt. Het resultaat? Meer prospects, betere samenwerking en meer interactie. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Events kunnen binnen en buiten Nederland plaatsvinden. Het is maar net wat je wilt.
Wil je taaie kost aantrekkelijk en zinnenprikkelend brengen? Met verfrissende ideeën en onze jarenlange ervaring in group & incentive travel brengen wij elk event op een hoger plan. Uiteraard tot in de puntjes geregeld, daar kun je van op aan.

Gelegenheidscoalities

MICE Support werkt samen met gedreven professionals die allemaal hun sporen hebben verdiend. Als projectmanager, technicus, tekstschrijver, dagvoorzitter, facilitator etcetera. Per project formeren we het beste team met de juiste disciplines. Samen delen we onze kennis, ideeën en contacten. Wij vullen elkaar aan om jouw event tot een succes te maken. Goed geolied, in een prettige sfeer, flexibel, integer, met korte lijnen en heldere afspraken. Dat die formule toegevoegde waarde heeft, is al ruimschoots bewezen.

Wil je meer informatie? Neem contact op met
Ingrid van Thiel
Event consultant & meeting designer