Sparren? »

Online events - Hybride events

MICE Support ondersteunt (semi-)overheden en bedrijven

Wil je in deze nieuwe tijd je congres, seminar, informatiebijeenkomst, inspraakavond, brainstormsessie of projectpresentatie gewoon door laten gaan? Zonder mensen fysiek bij elkaar te brengen en zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit van de bijeenkomst en de betrokkenheid van deelnemers en stakeholders? 

MICE Support ondersteunt (semi) overheden en bedrijven bij de organisatie van online events. Of je nu kiest voor volledig online of een hybride event, met onze kennis en ervaring begeleiden en faciliteren we je van begin tot eind bij het professioneel organiseren van een succesvol online event.


Een succesvol online event, congres of seminar met dezelfde impact als je offline bijeenkomst

Bij een professionele aanpak horen een helder draaiboek, een goed verhaal, een dagvoorzitter die de touwtjes in handen heeft, de juiste techniek en een strakke regie achter de schermen. Jullie hebben de inhoud en doelen van het event voor ogen. Wij helpen die inhoud vertalen naar een krachtige boodschap en een aantrekkelijk, interactief online programma. 


Online event of hybride event in de studio op eigen locatie of een combinatie?

Online events kunnen in verschillende vormen vanaf verschillende locaties worden georganiseerd. Een optie is het event volledig vanuit een professionele studio te organiseren. Daar hebben de technische ondersteuning en de regisseur de touwtjes stevig in handen en kunnen bezoekers vanaf hun eigen locatie deelnemen. 

Bij een hybride event is er sprake van een mix tussen een online en offline event. Bij het event is er publiek aanwezig én publiek op afstand. Het publiek op afstand volgt het event via een livestream. Wat past het beste bij jouw plannen en doelen? MICE Support adviseert en begeleidt je bij het kiezen van de beste vorm en aanpak voor jouw online event.